Album foto cadou

Fiecare persoană își amintește cu căldură de copilărie, când principalii bucătari ai familiei - mama și bunica - hrăneau mult și bine. Mâncătorii recunoscători vor apăra fiecare frunză de dafin, cartof, peștele din rețeta familiei. Spuneți adevărul - gătiți la fel de bine precum în familie.

Este nevoie și necesar să mulțumiți bucătarul din familie. Mulțumirea pentru mâncarea de casă - și în prezent este o modalitate nebanală. Faceți click pe fotografiile cu bucatele preparate din telefon, iar specialiștii Fotocarte.md vor aduce imaginile nesistematice la o stare de perfecțiune: vor proiecta album foto, vor optimiza afișarea culorilor, vor selecta coperta potrivită, vor selecta comentarii originale.

Vă puteți imagina, cu ce mândrie o femeie își va plasa propriul album culinar pe raftul dulapului de la bucătărie, unde stau cărțile începând de la „Totul pentru tânăra gospodină” până la „Cum să umplu ceva”.  Bunica, mama, soția - păstrătoarea căminului - știe și cunoaște cum să pregătească alimente după rețete, care diferă de cele din carte. O carte ilustrată cu fotografii detaliate și rețete pentru mâncăruri minunate vor deveni apoteoza unei bogate experiențe în conducerea cărnii, peștelui, legumelor și fructelor.

Astfel de album - cadou nu este obligatoriu de oferit la o dată rotundă. Nu este nevoie de un anumit motiv. Imaginați-vă, stăpâna primește album culinar și roșește de modestie și de la căldura aragazului și hrănește toată familia. Ca deobicei - hrană multă. ”Atenție, acuș va apărea păsărica” - selfie cu mâncarea și stăpâna ca amintire.