Album foto ”Nou născut”

Brățara de la piciorul nou-născutului, în care este indicată înălțimea și greutatea, este păstrată în arhivele familiei de îndată ce copilul este adus acasă. Anul plin de bucurii și provocări din viața unui părinte este înregistrat continuu și în detalii. Îmbăierea bebelușului și plimbările cu căruciorul. Primii dinți, pașii nesiguri - și deja blugii și pantofii sport se înlocuiesc cu scutecele: copilul crește cu pași rapizi. Cuvintele "Mama, tata, dă" sunt ca o melodie dulce pentru tineri părinți, iar brațele copilului - se împletesc ca un colier prețios în jurul gâtului mamei și tatei. Doar 30 de ani în urmă, fotograful era invitat în casă pentru ședință foto a copilului iubit - acum, evenimentele din primul an al nou-născutului sunt înregistrate zilnic pe telefon.

Pentru tinerii părinți este important primul album cu fotografii drăguțe pentru copii - așa că crearea unui album foto nu este o sarcină nerezonabilă. Imaginile sunt aranjate în ordine cronologică - zi de zi, săptămână după săptămână.

Specialiștii de la Fotocarte.md vă vor face imaginele mai colorate odată cu creșeterea copilului. Aici vă vor ajuta să alegeți macheta și coperta tematică a albumului.

Cadrele mici sunt desfășurate într-o imagine panoramică, obținând detalii clare ale obiectelor atunci când sunt imprimate.
Sute sau mii de fotografii aflate într-un album foto - o modalitate sigură de a păstra amintirile tale într-un format convenabil.