Albume foto cu copertă din catifea

Albumele  cu copertă din catifea sunt păstrate în fiecare familie - aceasta este tradiția. Husele moderne din catifea sunt o tactilitate plăcută, aspect nobil, culori moderne. Nunta, copii, aniversare - albume cu diferite fotografii și copertă de înalta calitate. Pentru memoria lungă.

Premium

Albume pentru orice ocazie

Arhiva cu foto de familie este în copertă de catifea? Nu schimba tradițiile. Comandă o textura moale de catifea de pe Fotocarte.md pentru a crea albume care conțin fotografii de la diverse evenimente memorabile si distractive. Viața are multe fețe.
Premium

Albume foto de nuntă

Dacă preferați copertă pentru album foto din catifea într-un design nostalgic, atunci profesioniștii Fotocarte.md vă vor oferi culori rafinate cu textură moale, care amintesc de velur de înaltă calitate în tactilitate.

De ce noi? Avantajele noastre

Noi facem toată munca
Plasați o comandă, după care unul dintre designerii noștri va pregăti aspectul albumului tău.
Fericire garantată
După ce aspectul este gata, veți primi o notificare pentru a revizui și a aproba aspectul albumului.
Calitatea contează
Fabricat manual folosind numai materiale de calitate profesională. Conceput să reziste o viață.

Inspirație pentru designul albumului

Copertă din catifea plăcută la atingere în culori clasice și super trendy - achiziția perfectă a unui album foto gata făcut pentru evenimentele semnificative surprinse în fotografiile tale. O versiune retro a albumelor vechi într-un mod nou - în fiecare familie pentru a păstra arhiva fotografică.

Cele mai frecvente întrebări

 • De câte fotografii ai nevoie pentru un album foto?

  Fotocarte.md oferă o gamă de 3 tipuri de albume: Zenbook, Slimbook și Albume de lux. Fiecare format de album foto include un anumit număr de fotografii - de la 10 la 100. Numărul de fotografii depinde direct dacă cadrele vor fi executate într-o imagine panoramică sau într-o singură parte.

 • Care este garanția calității albumului pe care îl comand?

  Compania Fotocarte.md oferă o garanție completă pentru serviciile prestate. În munca noastră se întâmplă greșeli: calitatea nesatisfăcătoare a mărfurilor comandate este corectată în 14 zile. Album comandat cu livrare express și primit intr-o stare neatractivă - trimite poze clare cu fotobook sau defecte de ambalare: corectare garantată în cel mai scurt timp.

 • Cât timp durează elaborarea unui aspect?

  Compania Fotocarte.md dezvoltă layout-ul albumului într-un timp scurt - mai puțin de o săptămână lucrătoare. Pe langa aspect, compania ofera servicii de design, printare foto, material pentru realizarea copertelor.

 • Ce calitate ar trebui să fie fotografiile originale?

  Pentru a imprima imagini de înaltă calitate, trimiteți fișiere de pe camera sau smartphone-ul dvs. numai în format JPG. Imaginile salvate de pe Instagram, Telegram sau Whatsapp sunt comprimate și își pierd calitatea inițială.

Cele mai frecvente întrebări

Cumpără online album foto cu copertă din catifea

Vreți să organizați fotografii de pe telefon, să actualizați poze vechi, să faceți o arhivă foto „serioasă”? Contactați Fotocarte.md și profesioniștii în imprimarefoto vă vor oferi servicii de bază și suplimentare pentru proiectarea, imprimarea color, stilul și dimensiunea unei cărți foto. Fotografiile Dvs. vor fi digitizate în detaliu și aranjate în ordine cronologică. Un album foto într-o copertă din catifea cu fotografii de epocă va deveni cu siguranță un cadou demn pentru aniversări, pentru membrii mai în vârstă ai familiei.