Albume cu copertă din piele profesionale

Fotografiile de nuntă sunt o carte separată cu amintiri ale unei zile speciale din viața ta. Compania Fotocarte.md îți oferă să proiectezi un album cu o husă din piele de confecţionare italiană. O gamă largă de culori de piele îți va ușura alegerea.

Premium

Albume pentru orice ocazie

Albumele foto cu coperte din piele arată grozav pe rafturile setului de mobilier. Alegeți culoarea designului pentru cărțile foto care reflectă fiecare eveniment memorabil și atunci nu va fi dificil să găsiți rapid albumele potrivite și să vă scufundați în amintiri plăcute.
Premium

Albume foto de nuntă

Fotocarte.md vă oferă să creați un album foto de nuntă cu o gamă completă de pagini și o copertă din piele italiană. O gamă de culori ale pielii - de la alb-negru până la tonuri pastelate.

De ce noi? Avantajele noastre

Noi facem toată munca
Plasați o comandă, după care unul dintre designerii noștri va pregăti aspectul albumului tău.
Fericire garantată
După ce aspectul este gata, veți primi o notificare pentru a revizui și a aproba aspectul albumului.
Calitatea contează
Fabricat manual folosind numai materiale de calitate profesională. Conceput să reziste o viață.

Cele mai frecvente întrebări

 • De câte fotografii ai nevoie pentru un album foto?

  Fotocarte.md oferă o gamă de 3 tipuri de albume: Zenbook, Slimbook și Albume de lux. Fiecare format de album foto include un anumit număr de fotografii - de la 10 la 100. Numărul de fotografii depinde direct dacă cadrele vor fi executate într-o imagine panoramică sau într-o singură parte.

 • Care este garanția calității albumului pe care îl comand?

  Compania Fotocarte.md oferă o garanție completă pentru serviciile prestate. În munca noastră se întâmplă greșeli: calitatea nesatisfăcătoare a mărfurilor comandate este corectată în 14 zile. Album comandat cu livrare express și primit intr-o stare neatractivă - trimite poze clare cu fotobook sau defecte de ambalare: corectare garantată în cel mai scurt timp.

 • Cât timp durează elaborarea unui aspect?

  Compania Fotocarte.md dezvoltă layout-ul albumului într-un timp scurt - mai puțin de o săptămână lucrătoare. Pe langa aspect, compania ofera servicii de design, printare foto, material pentru realizarea copertelor.

 • Ce calitate ar trebui să fie fotografiile originale?

  Pentru a imprima imagini de înaltă calitate, trimiteți fișiere de pe camera sau smartphone-ul dvs. numai în format JPG. Imaginile salvate de pe Instagram, Telegram sau Whatsapp sunt comprimate și își pierd calitatea inițială.

Cele mai frecvente întrebări

Cumpărați album foto cu copertă din piele

Albumele foto realizate profesional din piele italiană sunt o modalitate sigură de a vă păstra fotografiile la o calitate impecabilă. Clientul va trebui doar să furnizeze fotografii, să aleagă un aspect și o copertă, iar maeștrii Fotocarte.md vor oferi servicii de design, va digitiza pozele, dacă este necesar, le va mări și va face o pagină întreagă întinsă din cadre. Toate lucrările sunt efectuate în cel mai scurt timp posibil și la un preț loial. Fotocarte.md este o treabă impecabilă de a vă păstra amintirile fotografice.