Albume cu copertă din pînză

O tendință la modă în crearea unui album foto este o carte foto cu o copertă din pânză - modestă și elegantă. Pânza, care este realizată de producători olandezi, are o culoare diversă. Alegeți o culoare care se potrivește cu tema fotografiilor Dvs.

Premium

Albume pentru orice ocazie

Asceza și minimalismul sunt credo-ul tău în interiorul spațiului de locuit, apoi aranjează albumele foto comandate în coperte din pânză. Stilul livresc al cărții foto nu va perturba estetica designului apartamentului tău. Fără îndoială că vei fi mulțumit de o gamă largă de culori de huse. Alegerea este a ta.
Premium

Albume foto de nuntă

Producătorii olandezi de țesături au creat o pânză unică pentru copertele de cărți foto. Designul ascetic al copertei cărții a albumului foto se va potrivi perfect în orice interior al spațiului de locuit.

De ce noi? Avantajele noastre

Noi facem toată munca
Plasați o comandă, după care unul dintre designerii noștri va pregăti aspectul albumului tău.
Fericire garantată
După ce aspectul este gata, veți primi o notificare pentru a revizui și a aproba aspectul albumului.
Calitatea contează
Fabricat manual folosind numai materiale de calitate profesională. Conceput să reziste o viață.

Inspirație pentru designul albumului

Este timpul să sortați numeroasele fotografii de pe telefon? Cel mai bun și mai sigur mod este să le pui în albume foto cu coperte din pânză. Vor veni în ajutor profesioniștii Fotocarte.md: vor proiecta un aspect, vor corecta și vor adăuga culori imaginilor, le vor „îmbraca” într-o copertă modernă de pânză. Inspirația și preferințele dumneavoastră sunt îndeplinirea noastră de calitate. Un album foto cu o copertă din pânză este un cadou minunat pentru un coleg, partener și proaspăt căsătoriți.

Cele mai frecvente întrebări

 • De câte fotografii ai nevoie pentru un album foto?

  Fotocarte.md oferă o gamă de 3 tipuri de albume: Zenbook, Slimbook și Albume de lux. Fiecare format de album foto include un anumit număr de fotografii - de la 10 la 100. Numărul de fotografii depinde direct dacă cadrele vor fi executate într-o imagine panoramică sau într-o singură parte.

 • Care este garanția calității albumului pe care îl comand?

  Compania Fotocarte.md oferă o garanție completă pentru serviciile prestate. În munca noastră se întâmplă greșeli: calitatea nesatisfăcătoare a mărfurilor comandate este corectată în 14 zile. Album comandat cu livrare express și primit intr-o stare neatractivă - trimite poze clare cu fotobook sau defecte de ambalare: corectare garantată în cel mai scurt timp.

 • Cât timp durează elaborarea unui aspect?

  Compania Fotocarte.md dezvoltă layout-ul albumului într-un timp scurt - mai puțin de o săptămână lucrătoare. Pe langa aspect, compania ofera servicii de design, printare foto, material pentru realizarea copertelor.

 • Ce calitate ar trebui să fie fotografiile originale?

  Pentru a imprima imagini de înaltă calitate, trimiteți fișiere de pe camera sau smartphone-ul dvs. numai în format JPG. Imaginile salvate de pe Instagram, Telegram sau Whatsapp sunt comprimate și își pierd calitatea inițială.

Cele mai frecvente întrebări

Comandați un album foto cu copertă din pânză

Album de familie - o cronică a familiei tale. Mâinile nu se întind întotdeauna pentru a face mai multe albume, sortând fotografiile necesare. Compania Fotocarte.md angajează specialiști cu o vastă experiență în domeniul imprimării. Trebuie doar să aduci o fotografie și să comanzi un album cu coperta dorită. Fotografiile tale de amator vor dobândi culori strălucitoare, claritate și acuratețe; conform comenzii tale - vor deveni panoramice. Dacă doriți, puteți comanda un desen individual pe partea de titlu a albumului.