Te întrebi cum îți poți surprinde Bunicul sau Bunica?

Te gândești la un cadou pentru Bunica sau Bunelul (sau pentru ambii), care va transmite amintiri unice și cele mai frumoase sentimente? Pregătește-i / Pregătește-le un cadou personalizat, vezi opțiuni de cadouri personalizate mai jos.

Un Album Personalizat - garanția unui zâmbet și a unei lacrimi de emoție

Alege un album personalizat, pe care îl vom umple cu amintiri unice. 

Album Piele

Album Pânză

Album Catifea

Album carton

un val puternic de emoții - garantat, doar...

...Imprimă pozele lor preferate!

Conținut

Cadouri pentru bunici care să-i încânte

Cauți un cadou deosebit care să-ți surprindă bunicii? Alege un produs pe care să-l personalizezi cu mâinile tale implicându-te emoțional și creativ în realizarea lui.

Poza album din catifea
Poza imprimare foto

Imprimă amintirile preferate

Pozele în ramă ar putea completa interiorul casei bunicilor tăi, aducând atmosfera de căldură, lumină și bună dispoziție. Fiecare poză imprimată este o amintire vie din trecut, despre care bunicii ar putea povesti cu nostalgie ore în șir.

Imprimă amintirile în format polaroid

Pozele polaroid sunt populare pentru naturalețea și simplitatea lor. Ele provoacă o nostalgie plăcută pentru trecut prin stilul lor deosebit. Pozele polaroid pot fi aranjate estetic pe perete în scop de decor sau pot fi păstrate în buzunar, portofel și husă.

Poza imprimare palaroid
Poza album din pânză

Creează un album de memorii

Într-un album foto personalizat poți încadra colecții din cele mai dragi amintiri aranjându-le după propriul plac. Poți include poze de familie, poze din călătorii sau poze de la evenimente. Un album foto este o modalitate minunată de a păstra și împărtăși amintirile comune.

Imprimă un tablou canvas

Într-un tablou canvas ai putea include o poză cu toată familia. Un astfel de tablou personalizat poate deveni elementul de decor preferat al bunicilor tăi și centrul de atenție al casei lor.

Tablouri canvas