Te întrebi cum îți poți surprinde Mama?

Te gândești la un cadou pentru Mama, care va transmite amintiri unice și cele mai frumoase sentimente? Pregătește-i un cadou personalizat, vezi opțiuni de cadouri personalizate mai jos.

Un Album Personalizat - garanția unui zâmbet și a unei lacrimi de emoție

Alege un album personalizat, pe care îl vom umple cu amintiri unice. 

Album Piele

Album Pânză

Album Catifea

Album carton

un val puternic de emoții - garantat, doar...

...Imprimă pozele ei preferate!

Conținut

Exprimă-ți dragostea și recunoștința

Cauți un cadou pentru mama de ziua ei sau cu altă ocazie? Un cadou personalizat este o modalitate excelentă de a-ți exprima dragostea și recunoștința.

Poza album din carton
Poza imprimare foto

Imprimă momentele voastre unice

Este frumos să păstrezi și să împărtășești cu cei apropiați clipele din trecut, iar împreună cu ele și cele mai plăcute emoții. Oferă amintirilor comune o nouă viață.

Creează o serie de poze polaroid

Un cadou pentru mama personalizat, special prin amalgamul de emoții trezite. Aceste poze transmit atmosfera momentului în care au fost capturate, fiind astfel unice în felul său. Pozele în stil polaroid creează o legătură emoțională deosebită cu momentul în care au fost făcute.

Poza imprimare palaroid
Poza album din pânză

Creează un album cu amintiri

Poze cu familia, pozele tale preferate cu mama sau poze de la un eveniment remarcabil - toate acestea pot fi incluse într-un album personalizat. Alege dimensiunea, materialul și designul copertei. Creează un cadou pentru mama, care va câștiga un loc nu doar în casa, dar și în inima ei.

Tablou canvas

Alege o fotografie specială și transform-o într-o operă de artă impresionantă. Poți imprima fotografii de familie sau emoții speciale. Fiecare imprimare foto este o amintire vie și vibrantă a momentelor dragi.

Tablouri canvas