Te întrebi cum îți poți surprinde Prietenul?

Te gândești la un cadou pentru prieten, care va reda cele mai frumoase amintiri din prietenia voastră?

Un Album Personalizat - garanția unui zâmbet și a unei lacrimi de emoție

Alege un album personalizat, pe care îl vom umple cu amintiri unice. 

Album Piele

Album Pânză

Album Catifea

Album carton

un val puternic de emoții - garantat, doar...

...Imprimă pozele lui preferate!

Conținut

Cadouri pentru prieten care să-l impresioneze

Cauți un cadou care să impresioneze prin creativitate și autenticitate prietenul tău? Alege un produs personalizat după propriul design.

Poza album din carton
Poza imprimare foto

Imprimă amintirile comune

Pozele aventurilor voastre ar putea fi imprimate într-o serie de amintiri. Aceasta ar fi o metodă ingenioasă și creativă de a retrăi clipele care stau în spatele pozelor. Ulterior acestea ar putea fi păstrate într-un album sau utilizate ca decor în cameră.

Imprimă o colecție de poze polaroid

Pozele printate în stil polaroid fac abstracție de la detalii și se concentrează pe atmosfera momentului. Aceste fotografii sunt îndrăgite pentru naturalețea și simplitatea sa. Ele creează o legătură emoțională deosebită cu evenimentul și oamenii înregistrați.

Poza imprimare palaroid
Poza album din catifea

Creează un album cu amintiri

Poți culege pozele comune ca să relatezi povestea prieteniei voastre prin intermediul unui album foto. Personalizează conținutul și aspectul albumului. Alege design-ul copertei în dependență de stilul pe care vrei să-l creezi. Fii creativ și creează un cadou autentic.

Decor personalizat pentru interior

Alege o fotografie specială comună sau un design preferat, care să transforme amintirile în artă și să decoreze cu eleganță spațiu casei. Un tablou canvas este o amintire vie și vibrantă a momentelor dragi.

Tablouri canvas