Te întrebi cum îți poți surprinde Partenerul de Viață?

Te gândești la un cadou pentru Partenerul tău de Viață, care va transmite amintiri unice și cele mai frumoase sentimente? Pregătește pentru el/ea un cadou personalizat, vezi opțiuni de cadouri personalizate mai jos.

Un Album Personalizat - garanția unui zâmbet și a unei lacrimi de emoție

Alege un album personalizat, pe care îl vom umple cu amintiri unice. 

Album Piele

Album Pânză

Album Catifea

Album carton

un val puternic de emoții - garantat, doar...

...Imprimă pozele ei/lui preferate!

Conținut

Cadouri cu design original pentru soți

Cauți cadoul perfect care îți va impresiona jumătatea? Alege produsele autentice personalizate după gustul tău.

Poza album din piele
Poza imprimare foto

Imprimă memoriile comune

Clipele petrecute alături de persoanele iubite am vrea să le salvăm în memorie cu lux de amănunte. Poți imprima o serie de poze ca să le aranjezi pe perete într-un colaj creativ sau să le pui în ramă ca decor. Dimensiunea și stilul pozelor le poți personaliza după preferințele tale.

Imprimă pozele în stil polaroid

Acest stil de imprimare adaugă un farmec aparte fotografiilor, transformând amintirile comune în poze cu o atmosferă de neuitat. Pozele în stil polaroid sunt îndrăgite pentru naturalețea și simplitatea sa și transmit cel mai bine afecțiunea și pasiunea pozelor cu partenerul.

Poza imprimare palaroid
Poza album din pânză

Colectează amintirile într-un album

Oferă-i soțului sau soției tale un album foto personalizat în care să păstreze amintirile comune preferate. Fie că este vorba de fotografii de nuntă, călătorii romantice sau momente speciale petrecute împreună, un album foto este o modalitate minunată de a păstra și împărtăși amintiri de neuitat.

Tablouri canvas - decor elegant

Amplasat pe un perete în interiorul casei, tabloul din canvas poate fi un element de decor original. Calitatea canvasului permite imprimarea pozei în culori aprinse și o claritate înaltă a detaliilor capturate.

Tablouri canvas