Te întrebi cum îți poți surprinde Tatăl?

Te gândești la un cadou pentru Tata, care va transmite amintiri unice și cele mai frumoase sentimente? Pregătește pentru el un cadou personalizat, vezi opțiuni de cadouri personalizate mai jos.

FathersDay_Gift_Ideas-01

Un Album Personalizat - garanția unui zâmbet și a unei lacrimi de emoție

Alege un album personalizat, pe care îl vom umple cu amintiri unice. 

Album Piele

Album Pânză

Album Catifea

Album carton

un val puternic de emoții - garantat, doar...

...Imprimă pozele lui preferate!

Conținut

Emoționează-ți tatăl cu un cadou personalizat

Cauți un cadou simplu și memorabil pentru tatăl tău? Personalizează amintirile voastre cu un produs original din sortimentul nostru.

Poza imprimare palaroid
Poza imprimare foto

Imprimă amintirile voastre preferate

Fiecare poză imprimată este o memorie vie a trecutului plin de nostalgie. Oferă-le amintirilor voastre o nouă viață. Împărtășește cu tatăl tău clipele prețioase de altădată, iar împreună cu ele retrăiți cele mai înduioșătoare senzații.

Imprimă o colecție de poze polaroid

Un cadou original care să-ți sensibilizeze tatăl în această zi specială ar putea fi pozele în stil polaroid. Ele capturează într-un mod deosebit atmosfera momentului în care sunt făcute. Pozele polaroid sunt o soluție creativă de a reprezenta amintirile.

Poza imprimare palaroid
Poza album din catifea

Creează un album de memorii

Într-un album pentru tata poți imprima poze cu momentele pe care le consideri speciale. Este o modalitate minunată de a păstra și împărtăși amintirile comune. Mai mult decât atât, poți personaliza albumul creând o versiune unică a memoriilor voastre.

Imprimă un tablou canvas

Alege poza preferată cu tata și transformă amintirile într-un decor autentic pentru interior. Imaginea imprimată pe un tablou din canvas transmite foarte clar atât culorile, cât și cele mai mici detalii ale amintirilor voastre.

Tablouri canvas