Cinci idei pentru un album modern

Amuzante, informale, nostalgice - astfel de fotografii pot fi găsite în fiecare arhiva familiei. A venit timpul ”să le scoatem” la lumină. Vă propunem cinci idei pentru crearea noi albume cu poze vechi.

Album de nuntă. În astfel de album se află poze, care nu au avut șansa să apare în album cu tinerii căsătoriți, invitați, tortă și focuri de artificii. În toiul nunții se va găsi persoana, care va filma cazuri, ce nu sunt potrivite pentru a le arăta prietenilor și cunoscuților ”situații vesele”. Un unghi nepotrivit de filmare va înlocui capului oaspetului cu o vază cu flori. Singura fotografia tinerilor căsătoriți este înduioșătoare și sinceră, însă fundalul poate fi neatrăgător. Lansarea tradițională a porumbeilor în cer, care poate duce la detiorarea ținutelor oaspeților. O temă aparte pentru fotografii este când oaspeții cad, zboară peste obstacole, dansează cu obiecte. Situații amuzante la nuntă - motiv pentru a crea album foto anume pentru această temă.

Femeile familiei noastre. În albume foto se adună poze de la absolvire și de la serbările bunicii, mamei, surorii și a mătușilor. Ce seară de amintiri înduioșătoare se va primi: întâlniri și discuții despre variabilitatea modei, amintiri despre tinerii cavaleri, sfaturi despre gătit și artizanat. "Fetelor, stăm bine!"

Pentru copii. Din categoria ”Mama, nu arăta aceste poze nimănui niciodată”. Iar mamele păstrează pozele - de la serbările de la gradiniță și de la școală, serile familiale. De asemenea pozele, unde copilul strică,varsă, face șotii și primește pentru aceasta. Album vesel pentru arhiva familială.

Trasee turistice pentru familii. Astfel de album - mândria familiei. Aici ne bronzam, aici am sărit, aici am fost ”în contact cu istoria”. Vederi neobițnuite ale Coloseseum, turnului Eiffel, piramide și mări-oceane, păsări și animale neobișnuite.

Un an până la nuntă. Plimbări romantice în orașul natal și prima întâlnire cu părinții. Întâmpinarea zorilor și sărbătorile orașului. Companiile vesele cu noi prieteni. Astfel de album va fi interesant și copiilor și nepoților: buneii în tinerețe nu se plictiseau.

Surpize pentru prieteni. Puneți în album foto pozele, care odată cu trecere anilor ați uitat sau încă nu le-ați văzut, în care sunt capturate momente interesante cu prietenii. Album bombă - un nou motiv pentru întâlnire cu prietenii.

Specialiștii de la Fotocarte.md vor reda fotografiilor suculență, vor alege coperta potrivită, vor crea imagini panoramice pe hârtie Fuji. Puteți comanda album foto în variantele propuse - Zenbook, Slimbook și Albume de lux.