Plasarea comenzii în câteva click-uri!

Am avut grijă să asigurăm un proces de plasare a comenzii, care să dureze mai puțin de 3-4 minute. Este clar și simplu din punct de vedere intuitiv, iar mai jos găsești și un ghid rapid, pas cu pas. 

Redactor Inteligent: Crează-ți album foto în câteva minute!

 • 1
  Încarcă pozele
  Încarcă de pe orice dispozitiv. Încărcând pozele în redactorul nostru inteligent ai parte de confidențialitate garantată.​
 • 2
  Crează albume foto
  Aranjează pozele încărcate în propriul tău album. E mult mai simplu decât ar putea părea!
 • 3
  Confirmare finală
  Vezi creația în versiunea ei finală. Te aranjează totul? Confirmă și plasează comanda!

De ce merită să plasezi comanda chiar acum?

 • Comandă în 2 click-uri
  Comandă în 2 click-uri
 • 100% Confidențial
  100% Confidențial
 • Încărcare poze rapidă
  Încărcare poze rapidă
 • Proces clar și simplu
  Proces clar și simplu

Întrebări frecvente

Cel mai des clienții noștri ne întreabă →

Pentru a încărca fotografiile de pe telefon în albumul foto, accesați editorul nostru online. Puteți încărca fotografiile direct de pe telefon, selectând fișierele din galeria foto. Acceptăm toate formatele comune de imagine, cum ar fi JPEG și PNG, pentru imprimare de înaltă calitate. După ce încărcați, puteți personaliza albumele foto direct pe site. Vezi aici instrucție:

Timpul standard de livrare pentru albumele foto personalizate este de 5-7 zile lucrătoare pentru România și Republica Moldova. Procesarea comenzii durează de obicei 2-4 zile, iar livrarea se face prin curier rapid. Pentru o livrare mai rapidă, oferim și opțiuni de livrare expres, disponibile la checkout.Termenul exact de producție a albumelor este de 20 zile lucrătoare.

După ce comanda albumului foto este plasată, modificările sunt posibile doar înainte de a intra în faza de producție. Verificați cu atenție macheta albumului în editorul online înainte de a confirma comanda. Dacă aveți nevoie de modificări urgente, contactați-ne imediat prin suport tehnic sau chat live.

Puteți imprima fotografii direct de pe telefon. Încarcați-le pe site-ul nostru, selectați dimensiunea dorită și finalizați comanda.