Serviciu de proiectare

Designerii profesioniști ai Fotocarte.md în scurt timp vor finaliza munca de creare a unei cărți foto pe un design individual cu prelucrare artistică a fotografiilor. În timp ce vă odihniți, istoria familiei și a evenimentelor memorabile capătă forma, formatul și calitatea corespunzătoare cărților foto moderne.

gedeitxx.png
1 Rezultatul Dvs.

Specialiștii Fotocarte.md te vor ajuta să alegi cele mai bune imagini realizate cu telefonul tău sau să îmbunătățești calitatea fotografiilor imperfecte și să le aranjezi în ordine cronologică. Numarul de fotografii nu conteaza - albumul va fi realizat la comandă.

2 Proiectăm

În scurt timp, specialiștii Fotocarte.md pun la dispoziție clientului o versiune pilot online a albumului comandat. Toate editările sunt oferite gratuit, albumul foto este creat în funcție de preferințele dumneavoastră.

 

3 Bucurați-vă

Comandați un design de carte foto, plătiți pentru serviciu, iar profesioniștii Fotocarte.md vor încărca fotografiile corectate în albumul la alegere și le vor livra direct acasă.

Modelele noastre de albume

Șabloanele pentru crearea albumelor foto de pe Fotocarte.md sunt realizate atât de profesionist încât îți permit să faci albumul foto la alegere de o calitate ireproșabilă și ținând cont de preferințele tale. Culoarea, formatul, materialul albumelor sunt pe deplin adaptabile tematicii pozelor tale.

Vrei să comanzi un album foto din fotografiile de pe telefonul tău?

Sute de fotografii de pe telefon ocupă mult spațiu și nu sunt de calitate perfectă? Comandă un album foto cu fotografiile tale preferate din galeria telefonului tău pe Fotocarte.md Specialiștii îți vor edita, corecta, iți vor umple pozele de culoare - tot ce trebuie sa faci este sa alegi o copertă pentru album: din piele, catifea sau pânza.

Servicii

Serviciu de selectare a pozelor

Galeria telefonului este plină de imagini aproape identice și este greu de decis care fotografie este mai bine să o salvezi? Specialiștii Fotocarte.md vă vor ajuta să vă alegeți fotografiile, să faceți ajustări profesionale și să creați un album la comandă pe subiectele care vă interesează.

Disponibil curind
Servicii

Serviciu de editare a pozelor

Atunci când creează cărți foto, maeștrii Fotocarte.md sunt atenți la editarea pozelor care, din diverse motive, au rezoluție scăzută sau calitate slabă. Photoshop detaliat este folosit pentru a elimina un unghi nereușit al unui obiect, pentru a înlocui fundalul sau persoanele care au căzut accidental în cadru. Acest serviciu este oferit contra unei taxe suplimentare.

Cele mai frecvente întrebări

 • De câte fotografii ai nevoie pentru un album foto?

  Fotocarte.md oferă o gamă de 3 tipuri de albume: Zenbook, Slimbook și Albume de lux. Fiecare format de album foto include un anumit număr de fotografii - de la 10 la 100. Numărul de fotografii depinde direct dacă cadrele vor fi executate într-o imagine panoramică sau într-o singură parte.

 • Care este garanția calității albumului pe care îl comand?

  Compania Fotocarte.md oferă o garanție completă pentru serviciile prestate. În munca noastră se întâmplă greșeli: calitatea nesatisfăcătoare a mărfurilor comandate este corectată în 14 zile. Album comandat cu livrare express și primit intr-o stare neatractivă - trimite poze clare cu fotobook sau defecte de ambalare: corectare garantată în cel mai scurt timp.

 • Cât timp durează elaborarea unui aspect?

  Compania Fotocarte.md dezvoltă layout-ul albumului într-un timp scurt - mai puțin de o săptămână lucrătoare. Pe langa aspect, compania ofera servicii de design, printare foto, material pentru realizarea copertelor.

 • Ce calitate ar trebui să fie fotografiile originale?

  Pentru a imprima imagini de înaltă calitate, trimiteți fișiere de pe camera sau smartphone-ul dvs. numai în format JPG. Imaginile salvate de pe Instagram, Telegram sau Whatsapp sunt comprimate și își pierd calitatea inițială.

Cele mai frecvente întrebări

Comanda cele mai bune cărți foto online pe Fotocarte.md în Chișinău

Specialistii Fotocarte.md oferă mai multe tipuri de cărți foto moderne din care sa alegi. Design, servicii de design, imprimare foto - toate incluse. Este convenabil când toate fotografiile sunt la îndemână, sau mai bine zis, pe telefon. Dar un fel de forță majoră - și îți pierzi „memoria tangibilă” pentru totdeauna. Albumele sunt o altă chestiune: vizualizarea imaginilor vechi cu relatări ale martorilor oculari poate fi una dintre marile activități de agrement pentru familie și întâlnirea cu prietenii.
Specialiștii Fotocarte.md oferă o gamă de mai multe tipuri de cărți foto moderne. Slimbook - o carte cu pagini dure și o imagine panoramică; Zenbook este un exemplu grozav de „deținător de arhivă de familie”, care se află într-o cutie specială sub sticlă acrilică; Un album de lux cu copertă rigidă de înaltă calitate - potrivit pentru cadre de la evenimente memorabile.
Design, servicii de design, imprimare foto - toate tehnologiile moderne de imprimare progresivă sunt folosite pentru a vă crea volumul fotografic. Răsfoirea unui album foto este o ocazie grozavă de a vă întâlni cu prietenii sau familia.
Serviciul de calitate este o prioritate.