Albume de lux

Albumul de lux, realizat pe Fotocarte.md, îndeplinește toți parametrii unei cărți foto moderne: are copertă rigidă - doar materiale de înaltă calitate, baza paginilor este un carton gros laminat mat, dimensiunea este pur individuală pentru fiecare client. Subiectul fotografiilor este nelimitat: copii, absolvire, portofoliu, nunta, corporate, fotografii simple.

Designul gratuit!

 

Copertă din piele

Albume cu copertă din piele

Designerii Fotocarte.md vă oferă să creați cărți foto premium cu o pagină completă de 180° și o copertă din piele de înaltă calitate, a cărei tactilitate extraordinară este absolut uimitoare și plăcută. De la alb și negru clasic la menta trandy, preferința ta este fără îndoială. Fotografii luminoase - într-o copertă de înaltă calitate.

comandă acum
Premium

Albume cu copertă din pînză

Fotocarte.md oferă o copertă din pânză pentru a-ți decora albumul foto cu imagini din călătorii, aniversări, date memorabile: țesătură de înaltă calitate, în diferite nuanțe, de la producătorul olandez pentru iubitorii stilului „legături de cărți”. Design de acoperire ascetic, care este potrivit în orice interior. Principalul lucru sunt fotografiile luminoase ale momentelor frumoase din viața ta.

comandă acum
Premium

Albume cu copertă din catifea

Un album de nuntă este o amintire minunată a unei zile semnificative pentru familia ta. Designerii Fotocarte.md vor plasa fotografii vii ale unui eveniment de neuitat într-un format fotobook care vă este convenabil. O husă din catifea este cel mai potrivit design pentru un album foto cu tineri căsătoriți frumoși și veseli. Textura moale a catifeiului, lumina irizată a vilozităților, atingerea tactilă a degetelor: imersiune completă în starea de spirit încântătoare a unei zile speciale - ziua de naștere a unei noi familii. Culorile rafinate de catifea sunt variate - alegeți!

comandă acum

Cele mai frecvente întrebări

 • De câte fotografii ai nevoie pentru un album foto?

  Fotocarte.md oferă o gamă de 3 tipuri de albume: Zenbook, Slimbook și Albume de lux. Fiecare format de album foto include un anumit număr de fotografii - de la 10 la 100. Numărul de fotografii depinde direct dacă cadrele vor fi executate într-o imagine panoramică sau într-o singură parte.

 • Care este garanția calității albumului pe care îl comand?

  Compania Fotocarte.md oferă o garanție completă pentru serviciile prestate. În munca noastră se întâmplă greșeli: calitatea nesatisfăcătoare a mărfurilor comandate este corectată în 14 zile. Album comandat cu livrare express și primit intr-o stare neatractivă - trimite poze clare cu fotobook sau defecte de ambalare: corectare garantată în cel mai scurt timp.

 • Cât timp durează elaborarea unui aspect?

  Compania Fotocarte.md dezvoltă layout-ul albumului într-un timp scurt - mai puțin de o săptămână lucrătoare. Pe langa aspect, compania ofera servicii de design, printare foto, material pentru realizarea copertelor.

 • Ce calitate ar trebui să fie fotografiile originale?

  Pentru a imprima imagini de înaltă calitate, trimiteți fișiere de pe camera sau smartphone-ul dvs. numai în format JPG. Imaginile salvate de pe Instagram, Telegram sau Whatsapp sunt comprimate și își pierd calitatea inițială.

Cele mai frecvente întrebări

Albumul Lux - cadoul perfect

Tot ceea ce nu poate fi descris în cuvinte poate fi văzut în albumele foto cu coperte frumoase din piele, catifea sau pânză. Specialiștii în fotografie Fotocarte.md îți vor imprima profesional fotografiile pe cea mai bună hârtie foto Fuji, eliminând dezavantajele fotografiei de amatori. Munca se realizează în cel mai scurt timp posibil: te relaxezi, iar istoria familiei și evenimentele memorabile capătă aspectul, formatul și calitatea care corespund albumelor foto moderne.
Fotocopiile nunții, nașterii unui copil, date rotunde și călătorii vor fi tipărite folosind tehnologii avansate - serviciile de design țin cont de dorințele dumneavoastră. Fotografiile tale vor deveni mai dense și mai rezistente la uzură, transformându-se în imagini panoramice atunci când sunt rotite la 180°. Estetic plăcut și respectabil - așa poți desemna un album foto modern. Album Lux - o amintire de lungă durată a unui look impecabil pentru toate generațiile familiei.
Perfect ca un cadou original!