Politica de Plată și Livrare

💳 Plată

Puteți plăti pentru produsele noastre în orice mod convenabil pentru Dvs.

Metode de plată disponibile:

  • Carduri bancare Visa și Mastercard.
  • Transfer bancar
  • Cash. 

📦 Livrare

Livrarea produselor se efectuează în toată Moldova prin serviciul de curierat:

  • Poștă Moldovei
  • Curier în raza orașului Chișinău

 

⚙️  Timpul de producție este de la 18 la 20 zile lucrătoare de la data comenzii.

Întrebări frecvente

Cel mai des clienții noștri ne întreabă →

Pentru a încărca fotografiile de pe telefon în albumul foto, accesați editorul nostru online. Puteți încărca fotografiile direct de pe telefon, selectând fișierele din galeria foto. Acceptăm toate formatele comune de imagine, cum ar fi JPEG și PNG, pentru imprimare de înaltă calitate. După ce încărcați, puteți personaliza albumele foto direct pe site. Vezi aici instrucție:

Timpul standard de livrare pentru albumele foto personalizate este de 5-7 zile lucrătoare pentru România și Republica Moldova. Procesarea comenzii durează de obicei 2-4 zile, iar livrarea se face prin curier rapid. Pentru o livrare mai rapidă, oferim și opțiuni de livrare expres, disponibile la checkout.Termenul exact de producție a albumelor este de 20 zile lucrătoare.

După ce comanda albumului foto este plasată, modificările sunt posibile doar înainte de a intra în faza de producție. Verificați cu atenție macheta albumului în editorul online înainte de a confirma comanda. Dacă aveți nevoie de modificări urgente, contactați-ne imediat prin suport tehnic sau chat live.

Puteți imprima fotografii direct de pe telefon. Încarcați-le pe site-ul nostru, selectați dimensiunea dorită și finalizați comanda.