ZenBook - cărți și albume foto pentru evenimente speciale

Zenbook este un accesoriu ultramodern pentru fotografiile de arhivă de familie care este mereu la vedere: o vitrină specială pentru o carte foto într-o copertă originală cu o sticlă acrilică transparentă care este ușor de deschis cu o panglică din satin, iar magneții de neodim asigură că albumul este fixat in poziție în picioare.

ZenBook

Copertă de calitate

Designerii Fotocarte.md vă vor oferi o varietate de opțiuni de culoare pentru copertele cărților foto. Pieletul de înaltă calitate seamănă cu catifea în senzațiile tactile, ceea ce conferă husei un aspect respectabil. Fotografiile sunt imprimate pe hârtie foto de înaltă calitate. Paginile foto sunt cusute împreună și lipite în copertă ca un bloc întreg, astfel încât o parte a imaginii să fie ascunsă în cotor. În plus, puteți comanda o copertă individuală pentru a da originalitate cărții foto.
ZenBook

Fotografii luminoase

Hârtia foto de înaltă calitate Fujicolor Crystal Archive LUSTER și tehnologia SlimBook, pe care specialiștii Fotocarte.md o cunosc fluent, vă permit să vă faceți fotografiile mai luminoase și mai bune. Un strat special între pagini va proteja în mod fiabil imaginile de deformare. Fotografiile tale, datorită posibilității de a deschide albumul cu 180 °, vor fi vizibile până la cel mai mic detaliu. Distribuțiile panoramice sunt principalul punct culminant al Zenbook-ului.
ZenBook

Conceput pentru a fi văzut

Zenbook este un album foto superb, perfect pentru interioare moderne. Întotdeauna la vedere și mereu la îndemână - zeci de poze într-o cutie specială colorată.

De ce noi? Avantajele noastre

Noi facem toată munca
Plasați o comandă, după care unul dintre designerii noștri va pregăti aspectul albumului tău.
Fericire garantată
După ce aspectul este gata, veți primi o notificare pentru a revizui și a aproba aspectul albumului.
Calitatea contează
Fabricat manual folosind numai materiale de calitate profesională. Conceput să reziste o viață.

Inspirație pentru designul albumului

Profesioniștii Fotocarte.md îți vor oferi design de album Zenbook în funcție de inspirația și preferințele tale. Serviciile de proiectare vor fi furnizate conform aspectului selectat.

Cele mai frecvente întrebări

 • De câte fotografii ai nevoie pentru un album foto?

  Fotocarte.md oferă o gamă de 3 tipuri de albume: Zenbook, Slimbook și Albume de lux. Fiecare format de album foto include un anumit număr de fotografii - de la 10 la 100. Numărul de fotografii depinde direct dacă cadrele vor fi executate într-o imagine panoramică sau într-o singură parte.

 • Care este garanția calității albumului pe care îl comand?

  Compania Fotocarte.md oferă o garanție completă pentru serviciile prestate. În munca noastră se întâmplă greșeli: calitatea nesatisfăcătoare a mărfurilor comandate este corectată în 14 zile. Album comandat cu livrare express și primit intr-o stare neatractivă - trimite poze clare cu fotobook sau defecte de ambalare: corectare garantată în cel mai scurt timp.

 • Cât timp durează elaborarea unui aspect?

  Compania Fotocarte.md dezvoltă layout-ul albumului într-un timp scurt - mai puțin de o săptămână lucrătoare. Pe langa aspect, compania ofera servicii de design, printare foto, material pentru realizarea copertelor.

 • Ce calitate ar trebui să fie fotografiile originale?

  Pentru a imprima imagini de înaltă calitate, trimiteți fișiere de pe camera sau smartphone-ul dvs. numai în format JPG. Imaginile salvate de pe Instagram, Telegram sau Whatsapp sunt comprimate și își pierd calitatea inițială.

Cele mai frecvente întrebări

Zenbook - accesoriu pentru foto de familie de ultimă oră

Albumele foto moderne nu adună praf în dulap și există motive pentru acest lucru.
Specialiștii Fotocarte.md oferă să comandați un Zenbook, care este creat folosind tehnologii avansate de imprimare foto. 
Acest accesoriu ultramodern pentru fotografii de familie de arhivă este mereu la vedere - pe desktop, pe rafturi, pe noptiera.

O cutie specială - o vitrină pentru o carte foto de aceeași nuanță cu sticlă acrilică transparentă este ușor de deschis cu o panglică de satin, iar magneții de neodim asigură fixarea albumului într-o poziție în picioare. Copertă din piele de înaltă calitate a arhivei foto seamănă cu catifea scumpă în ceea ce privește senzațiile tactile: coperta arată prezentabil, doriți să o țineți în mâini mai mult timp în așteptarea amintirilor evenimentelor.

Bucurați-vă de imagini panoramice, răspândite, ale propriilor fotografii, procesate pentru culoare și claritate a imaginii pe hârtie foarte sensibilă Fujicolor Crystal Archive Luster, pentru perioade lungi de timp. Pot exista multe Zenbooks tematice - nu ocupă mult spațiu, deoarece lucrările unui autor sunt perfect amplasate pe un raft.