PrintBook este o carte foto tipărită prin imprimarea pe echipamente digitale moderne. Foile interioare sunt tipărite pe hârtie acoperită de 170 g / m2. Coperta este laminată tare cu un atașament de pagină de tip revistă. Acesta este cel mai popular tip de cărți foto din lume, principala caracteristică fiind eficiența producției, aspectul unic și accesibilitatea. Pentru fiecare carte foto puteți crea propriul design personal, coperți, lianțe și pagini.

Caracteristici

Hârtie

Folosim hârtie acoperită de 170 g / m2 pentru a imprima pagini de tipărit (de exemplu, revistele tipăresc 80 g / m2 pe hârtie). De asemenea, puteți comanda o carte foto pe hârtie Premium, care are o luminozitate ridicată.

Laminarea paginilor

Laminarea lucioasă a blocului permite apropierea tipăririi digitale de tipărirea fotografiilor tradiționale. Laminarea adaugă adâncime și contrast culorilor, iar paginile cărții foto în sine devin mai dense și mai puțin predispuse la deteriorări mecanice și umiditate. Coperta cărții foto nu este laminată. Când pregătiți aspectul cărții foto pentru laminare, vă recomandăm să luați în considerare faptul că culorile vor fi mai saturate și să faceți ajustările adecvate ale aspectului.

Suporturi pentru cărți

Această foaie de hârtie este concepută pentru a fixa blocul la rădăcină. Coperta este formată din 2 semifabricate separate de hârtie la începutul și la sfârșitul cărții, care sunt conectate simultan la rădăcină și lipite de spatele copertei. Puteți aplica și imagini pe flyleaf. Dacă nu încărcați propria imagine în liante, acestea vor rămâne albe (neimprimate).

Copertă de revistă

Paginile sunt cusute și lipite în copertă într-un singur bloc, astfel încât atunci când deschideți cartea foto, o parte a imaginii este ascunsă la rădăcină și este invizibilă. Acesta este un design tipic de bloc pe care îl puteți vedea în orice revistă, dar, spre deosebire de revistă, coperta Printbook este solidă. Dacă trebuie să așezați imaginea pe copertă fără a pierde o parte din aceasta

Huse

Există întotdeauna ceva de ales

Orice carte foto începe cu o copertă. În setul complet de bază toate cărțile foto sunt finisate cu o copertă laminată fermă, dar pot fi eliberate și de materiale precum:

  • Piele
  • Pânză
  • Velur
Toate materialele oferă posibilitatea decorării suplimentare a coperților pentru a reda cărții foto și mai multă individualitate.

Comandă acum

Formate