Cartea foto SlimBook este o combinație perfectă de tehnologii de imprimare disponibile și imprimare foto de înaltă calitate. Blocul este lipit pe o linie automată elvețiană folosind cea mai bună tehnologie de producție de acest tip cărți foto. Tehnologia se bazează pe utilizarea unui strat adeziv special între pagini, care, spre deosebire de adezivii "umezi" manuali, nu deformează paginile. Ca urmare, paginile tipărite pe hârtie foto Fujicolor Crystal Archive LUSTER, sunt netede, dense și flexibile în același timp.

Caracteristici

Baza fiabilă a blocului pentru o utilizare îndelungată

Baza dintre fotați este principalul „punct culminant” al Slimbook. În această carte, nu folosim straturi de plastic sau carton între pagini, ceea ce vă permite să faceți blocul mai subțire și mai ușor, iar o compoziție adezivă specială între pagini asigură nicio deformare a pagini. Prin reducerea grosimii paginilor, tehnologia SlimBook vă permite să creați machete de cărți de până la (80 de pagini) pe hârtie foto reală cu o deschidere de 180 °

Calitate color fără compromisuri a hârtiei foto Fujicolor Crystal Archive Luster

Imprimăm coperțile pe hârtia foto Fujicolor Crystal Archive Luster, în laboratoarele Noritsu 34 PRO. Aceasta este hârtia de bază pentru SlimBook. Hârtia are un relief specific și o redare caracteristică a culorilor. Nu folosim hârtie mată tradițională (mată), totuși, la comandă, meniul de selecție a hârtiei este opțiunea „mată”. De ce? Este dificil să explicăm diferența față de hârtia mată, dar când ni se cere - „este lucios sau mat?”, Răspundem că hârtia este mai degrabă „mată”.

Huse

Există întotdeauna ceva de ales

Orice carte foto începe cu o copertă. În setul complet de bază toate cărțile foto sunt finisate cu o copertă laminată fermă, dar pot fi eliberate și de materiale precum:

  • Piele
  • Pânză
  • Velur
Toate materialele oferă posibilitatea decorării suplimentare a coperților pentru a reda cărții foto și mai multă individualitate.

Comandă acum

Formate