Slimbook

Pentru a crea un aspect modern pentru SlimBook, specialiștii Fotocarte.md folosesc tehnologii de imprimare, care au ca rezultat o imprimare color ridicată, care este produsă pe coli mate de hârtie foto Fuji. O compoziție adezivă specială vă permite să creați cărți foto de până la patruzeci de extensii, în timp ce calitatea reproducerii culorilor rămâne neschimbată, iar albumul în sine este mai ușor. Fotografiile panoramice ale SlimBook sunt ideale pentru albumul de absolvire la grădiniță, școală și universitate.

Slimbook

Întoarcerea comodă a paginii

Foile flexibile și subțiri din Slimbook permit fotografiilor să devină panoramice prin rotirea paginilor la 180 de grade. Baza de carton pentru fotografie facilitează foarte mult greutatea arhivei foto. Imprimarea fotografiilor pe hârtie foto Fujicolor Crystal Archive Luster face fotografiile tale să pară mai luminoase.
Slimbook

Imprimare color sensibilă

Fotografiile care vă sunt dragi nu sunt întotdeauna perfecte în ceea ce privește culoarea și claritatea imaginii: specialiștii Fotocarte.md îți vor imprima fotografiile pe hârtie foto Fujicolor Crystal Archive Luster extrem de sensibilă. O extensie convenabilă de pagini cu fotografii, ca o amintire tangibilă, va fi amplasată pe paginile panoramice ale Slimbook cu fotografii perfecte, ca în revistele pline de farmec.

De ce noi? Avantajele noastre

Noi facem toată munca
Plasați o comandă, după care unul dintre designerii noștri va pregăti aspectul albumului tău.
Fericire garantată
După ce aspectul este gata, veți primi o notificare pentru a revizui și a aproba aspectul albumului.
Calitatea contează
Fabricat manual folosind numai materiale de calitate profesională. Conceput să reziste o viață.

Inspirație pentru designul albumului

Profesioniștii Fotocarte.md îți vor oferi designul unui album cu fotografiile tale, pe tematica pozelor. Serviciile de proiectare sunt incluse în plata pentru realizarea unei cărți foto unice din materiale de înaltă calitate.

Cele mai frecvente întrebări

 • De câte fotografii ai nevoie pentru un album foto?

  Fotocarte.md oferă o gamă de 3 tipuri de albume: Zenbook, Slimbook și Albume de lux. Fiecare format de album foto include un anumit număr de fotografii - de la 10 la 100. Numărul de fotografii depinde direct dacă cadrele vor fi executate într-o imagine panoramică sau într-o singură parte.

 • Care este garanția calității albumului pe care îl comand?

  Compania Fotocarte.md oferă o garanție completă pentru serviciile prestate. În munca noastră se întâmplă greșeli: calitatea nesatisfăcătoare a mărfurilor comandate este corectată în 14 zile. Album comandat cu livrare express și primit intr-o stare neatractivă - trimite poze clare cu fotobook sau defecte de ambalare: corectare garantată în cel mai scurt timp.

 • Cât timp durează elaborarea unui aspect?

  Compania Fotocarte.md dezvoltă layout-ul albumului într-un timp scurt - mai puțin de o săptămână lucrătoare. Pe langa aspect, compania ofera servicii de design, printare foto, material pentru realizarea copertelor.

 • Ce calitate ar trebui să fie fotografiile originale?

  Pentru a imprima imagini de înaltă calitate, trimiteți fișiere de pe camera sau smartphone-ul dvs. numai în format JPG. Imaginile salvate de pe Instagram, Telegram sau Whatsapp sunt comprimate și își pierd calitatea inițială.

Cele mai frecvente întrebări

Comandați SlimBook cu imprimare foto de înaltă calitate

Caracteristica principală a Slimbook-ului sunt fotografiile panoramice de până la patruzeci de zone, obținute ca urmare a utilizării unui compus special de lipire. Fotografiile după o anumită tehnică de imprimare devin mai luminoase și mai suculente. Designerii Fotocarte.md vor crea un album foto modern cu fotografii panoramice la 180°. Imagini corecte pentru o suculență și luminozitate optime. Serviciile de proiectare includ toate etapele creării unui album - de la aspect până la selecția materialului pentru coperta.
Meșterii sugerează să folosești pentru coperta albumului foto piele, catifea de lux premium sau pânză de la producători olandezi. La cererea Dvs., este posibilă finisare suplimentară pentru a conferi individualitate „cărții amintirilor tangibile”.
Folosiți filtrarea imaginilor, astfel încât cadrele să meargă în succesiune, ca o poveste interesantă despre o persoană, un copil, călătorii și întâlniri memorabile. Întorcând paginile Slimbook-ului, vedem nu doar o imagine de înaltă calitate, ci retrăim emoțiile evenimentelor din anii trecuți. Ceva foarte neprețuit și prețios.
Puteți comanda Slimbook pe Fotocarte.md repede și la un preț atractiv.