Slimbook

Pentru a crea un aspect modern pentru SlimBook, specialiștii Fotocarte.md folosesc tehnologii de imprimare, care au ca rezultat o imprimare color ridicată, care este produsă pe coli mate de hârtie foto Fuji. O compoziție adezivă specială vă permite să creați cărți foto de până la patruzeci de extensii, în timp ce calitatea reproducerii culorilor rămâne neschimbată, iar albumul în sine este mai ușor. Fotografiile panoramice ale SlimBook sunt ideale pentru albumul de absolvire la grădiniță, școală și universitate.

Slimbook

Întoarcerea comodă a paginii

Foile flexibile și subțiri din Slimbook permit fotografiilor să devină panoramice prin rotirea paginilor la 180 de grade. Baza de carton pentru fotografie facilitează foarte mult greutatea arhivei foto. Imprimarea fotografiilor pe hârtie foto Fujicolor Crystal Archive Luster face fotografiile tale să pară mai luminoase.
Slimbook

Imprimare color sensibilă

Fotografiile care vă sunt dragi nu sunt întotdeauna perfecte în ceea ce privește culoarea și claritatea imaginii: specialiștii Fotocarte.md îți vor imprima fotografiile pe hârtie foto Fujicolor Crystal Archive Luster extrem de sensibilă. O extensie convenabilă de pagini cu fotografii, ca o amintire tangibilă, va fi amplasată pe paginile panoramice ale Slimbook cu fotografii perfecte, ca în revistele pline de farmec.

De ce noi? Avantajele noastre

Noi facem toată munca
Plasați o comandă, după care unul dintre designerii noștri va pregăti aspectul albumului tău.
Fericire garantată
După ce aspectul este gata, veți primi o notificare pentru a revizui și a aproba aspectul albumului.
Calitatea contează
Fabricat manual folosind numai materiale de calitate profesională. Conceput să reziste o viață.

Inspirație pentru designul albumului

Profesioniștii Fotocarte.md îți vor oferi designul unui album cu fotografiile tale, pe tematica pozelor. Serviciile de proiectare sunt incluse în plata pentru realizarea unei cărți foto unice din materiale de înaltă calitate.

Cele mai frecvente întrebări

 • Cîte fotografii pot adăuga într-un album foto ?

  Pentru un aspect plăcut recomandăm indiferent de dimensiunea albumului de la 1-4 poze per pagina
  Ex: pentru 20 pagini comanda minimă veți avea nevoie de 60-80 poze
  Pentru 30 pagini 80-120 poze 

 • Cine face designul albumului?

  Avem un designer cu normă întreagă care va ține cont de toate dorințele tale și va face un design cool pentru cărțile tale.

 • Cum vor fii aranjate pozele?

  În cazul cînd doriți o aranjare specifică recomandăm să le numerotați în ordinea care doriți să fie 
  Ex: 1.2.3.4…..
  Recomandăm să vă încredeți în Designerii noștrii :) permanet analizează pozele și le grupează în asa mod să arate placut.
   

 • În cît timp e gata albumul?

  Termenul de producție este de 15-18 zile lucrătoare după aprobarea și achitarea albumului

Cele mai frecvente întrebări

Comandați SlimBook cu imprimare foto de înaltă calitate

Caracteristica principală a Slimbook-ului sunt fotografiile panoramice de până la patruzeci de zone, obținute ca urmare a utilizării unui compus special de lipire. Fotografiile după o anumită tehnică de imprimare devin mai luminoase și mai suculente. Designerii Fotocarte.md vor crea un album foto modern cu fotografii panoramice la 180°. Imagini corecte pentru o suculență și luminozitate optime. Serviciile de proiectare includ toate etapele creării unui album - de la aspect până la selecția materialului pentru coperta.
Meșterii sugerează să folosești pentru coperta albumului foto piele, catifea de lux premium sau pânză de la producători olandezi. La cererea Dvs., este posibilă finisare suplimentară pentru a conferi individualitate „cărții amintirilor tangibile”.
Folosiți filtrarea imaginilor, astfel încât cadrele să meargă în succesiune, ca o poveste interesantă despre o persoană, un copil, călătorii și întâlniri memorabile. Întorcând paginile Slimbook-ului, vedem nu doar o imagine de înaltă calitate, ci retrăim emoțiile evenimentelor din anii trecuți. Ceva foarte neprețuit și prețios.
Puteți comanda Slimbook pe Fotocarte.md repede și la un preț atractiv.