Acum nu este nevoie s─â comanda╚Ťi separat o carte foto ╚Öi o fotografie. ZenBook este o arhiv─â de amintiri foto care este ├«ntotdeauna la vedere. Un produs unic 2 ├«n 1: o carte cu o vitrin─â-cutie care va fi o adev─ârat─â bijuterie a casei sau studioului t─âu.

Caracteristici

Cea mai bun─â copert─â

F─âr─â compromisuri! Numai imprimarea fotochimic─â! Combina╚Ťia armonioas─â de imprimare foto ╚Öi 6 culori de piele ecologic─â v─â permite s─â prezenta╚Ťi cartea ca o edi╚Ťie elegant─â de colec╚Ťie. Nu numai c─â este pl─âcut s─â te ui╚Ťi la ZenBook - datorit─â lamin─ârii mate Soft Touch, nu vrei s─â o la╚Öi din m├óini, deoarece capacul seam─ân─â cu catifea real─â.

Fotografii str─âlucitoare

Blocul c─âr╚Ťii foto este tip─ârit pe h├órtie foto Fujicolor Crystal Archive LUSTER. Datorit─â texturii u╚Öoare a listerului, nu sunt l─âsate amprente pe el. Unit─â╚Ťile fiabile ╚Öi testate sunt realizate utiliz├ónd tehnologia SlimBook sau PhotoBook. Un strat special ├«ntre pagini nu garanteaz─â deform─âri, cartonul sau baza din plastic fac cartea mai lizibil─â, iar deschiderea la 180 ┬░ creeaz─â spa╚Ťiu pentru realizarea ideilor tale creative. Concentra╚Ťi-v─â pe detalii - posta╚Ťi cele mai bune fotografii pe viraje panoramice.

Doar pune-l pe raft

Este u╚Öor s─â crea╚Ťi propriul dvs. ZenBook uimitor! Alege╚Ťi cea mai bun─â imagine pentru copert─â ╚Öi combina╚Ťi-o cu una dintre cele 6 cutii de culori. Husa din sticl─â acrilic─â va ad─âuga ad├óncime culorilor, iar magne╚Ťii din neodim vor accentua stilul ╚Öi vor fixa ├«n siguran╚Ť─â cartea ├«n cutie.

Op╚Ťiuni pentru huse din piele

Verde
Ocean
Albastru
Lavand─â
Fucsie
Roz
gri
Bej
Maro
Maro inchis
Coniac
roșu
purpuriu
Roz
portocale
Galben
Lămâie verde
Lămâie verde
Albastru ca cerul
Ment─â
Albastru
Albastru
violet
Negru
Maro
Bej
alb

ZENBOOK

Am vrut să creăm o cutie care să protejeze cartea fără a-i ascunde coperta, dar rezultatul a depășit toate așteptările. ZENBOX este un cadru care transformă o carte într-o imagine.

BEJ
blând și elegant
VERDE
proaspăt și luminos
NEGRU
clasic și elegant
ROZ
ușoară și romantică
ALBASTRU
aristocratic
GALBEN
cald și vesel

Formate