Aspectele artistice ale fotografiei

Pare simplu: îndreptați camera telefonului către o persoană sau un obiect, faceți câteva click-uri, selectați cele mai bune fotografii și gata.Ochiul unui fotograf amator ar putea să nu vadă detalii mărunte, care ar putea să încurce la obținerea unei fotografiei de calitate. În acest articol vom va încerca să dezvăluim secretele realizării unor fotografii bune.

Înainte de a face o fotografie, este recomandabil să priviți subiectul din punctul de vedere al artistului - felul cum cade lumina, umbra de pe jumătate de față. Ce poartă "manechinul" și și dacă hainele se potrivesc cu fundalul. Persoana fotografiată poate avea profilul facial mai bun decât fața întreagă. Profitați din plin acest lucru.

Mai departe. Tehnica imperfectă și un aparat de fotografiat, care nu reflectă creativitatea ta?
Faceți mai multe fotografii din unghiuri diferite și veți vedea poza cea mai bună dintre cele douăzeci făcute.

Folosiți în mod activ tehnici speciale pentru a face cadrul mai colorat: razele soarelui, care jucăuș apare în părul fetei,floare frumoasă ca o broșă, un pahar de vin, care se toarnă peste haine. Pozele se primesc netriviale. Singurul lucru care rămâne de făcut este să veniți cu un comentariu amuzant.

Se stringe în telefon un număr solid de poze? Nu ezita să comanzi album foto pe Fotocarte.md
Specialiștii vor face pozele mai luminoase, panoramice, vor alege coperta la temă.

Și din nou adaugăți noi cadre în telefon: în viață avem multe evenimente - păstrați amintiri foto pentru copii și nepoți.