Despre noi

Compania Fotocarte.md nu vinde și nu cumpără nimic: sarcina principală a maeștrilor de tipar foto este să creeze unul sau altul album foto din numeroasele tale poze. Afacerea familiei Fotocarte.md există de multă vreme - mai întâi ca pasiune pentru fotografie, apoi ca o combinație profesionistă, unde fotografiile își încep călătoria de la imprimarea foto color pe hârtie Fujicolor Crystal Archive LUSTER până la ambalaj magnific pentru fotografiile din arhiva de familie.

Toate fotografiile din telefon sunt sute de poze, nu întotdeauna de bună calitate, iar tehnica poate eșua. Un album este o alta chestiune: începând de la coperta din materiale scumpe, fotografii editate și până la livrare - totul se va face la timp si cu o calitate superioară.

Zenbook, Slimbook și Luxury Album - cărțile foto moderne cu imagini panoramice și calități de design excepționale sunt potrivite pentru fotografii cu diverse teme. A comanda un album foto de pe Fotocarte.md înseamnă a face arhiva foto de familie corectă cronologic, frumoasă și pentru mulți ani de acum înainte.