Cadou universal

De la sfârșitul secolului al XIX-lea, în familiile înstărite, a apărut o tradiție de a instala albume cu carduri. Albumul a devenit o parte a interiorului, un fel de element decorativ și de mândrie al proprietarului. În album, pe lângă pozele cu membrii familiei, sunt prezente și  fotografii cu peisaje, la fel este rezervată o pagină pentru recenziile oaspeților. În următoarele două secole, oamenii continuă să facă poze – iar acum a devenit ceva obișnuit și să comenteze fotografiile reușite.

Fotografiile, ca participanți direcți la evenimente, fixează momentele de bucurie și tristețe, încântarea călătorilor, care le împărtășești cu prietenii. Vine momentul, când galeria din telefon este plină cu numeroase fotografii - este nevoie să scapi de ele pentru totdeauna, în care sunt oameni sau momente neplăcute. Uneori cu regret, iar uneori - irevocabil de desparți cu trecutul.

Pentru a păstra fotografiile prețioase, oamenii preferă să apeleze la specialiști, care oferă servicii de proiectare, vor face imprimare foto, vor aranja fotografiile în album cronologic: albumul foto, precum cartea de hârtie, nu se va demoda sub nicio formă. Albumul secolului XXI este echipat cu o structură, care „susține” neschimbată forma albumului foto pentru zeci de ani: coperta și vitrina-boxă sigură permit să plasați un astfel de obiect pe rafturi.

Comandă album pe Fotocarte.md - înseamnă procurarea unui album neprețuit pentru arhiva amintirilor cu termen lung de valabilitate.